19

Maj

Cartown.se

Inlagt av: Cartown

Cartown.se är leverantör av smarta lösningar.
Cartown.se är Distributör av Oraqles ljus-sortiment i Norden. Det är Haloringar för montering i originallampor både fram och bak, på många olika bilar, ex Camaro, Corvette, Mustang, F150, olika Chrysler modeller mm mm.
Även olika fjärrkontrollers till dom som vill styra olika ljussystem i bilen eller om ni har 2-färgade halos och vill skifta mellan dessa,, mycket snyggt.
Blinker Splitter för dig som importerat USA bil och behöver separera brom och blinkers i samma kabel. En riktigt grym liten låda som gör sitt jobb.
Kabelkit till er som vill ha halos igång med övriga ljuset, (Gen5 Camaro).
.

12

Dec

Löven Racing

Inlagt av: Löven

En komplett Raceshop i Nyköping.
Löven Racing är en komplett raceshop med ett stort lager av både race och originaldelar till många Amerikanska bilar, finns inte delarna på vårt lager så har vi dom hemma inom en vecka.
Vi har täta leveranser från USA vilket gör att när du beställer saker hos oss så har du dom i stort sett alltid på utlovat datum. Vi har även en ständigt växande webbshop där vi hoppas ni kan finna något av intresse, det läggs ut nya produkter varje vecka så kom ihåg att titta in ofta, då har du dessutom större chans att se våra senaste erbjudanden.


12

Dec

Magnus Dyno

Inlagt av: MDyno

Här får du hjälp av proffs.
Magnus Dyno Finns i Nyköping/Flen
Vi bromsar bygger och renoverar allt från grymma racemotorer på 2000 hästkrafter till små original V8 motorer.
Vi utför även plåt och lackarbeten i vår moderna lackbox. Kontakta oss om du vill veta mer.

Ny Samarbetspartner

    Vi hälsar TotalMek i Nyköping välkomna som ny sponsor Vi tacker för förtroendet

Företag i vår närhet

  • #
  • #
  • #